Fru Jarl

Jönköping & Ullared.

I förrgår åkte vi äntligen iväg igen med husvagnen. Vår plan var att åka till Öland först, men vi planerade om i sista stund. Felix och Måns kör snart motortävling i Kalmar, så vi tänkte ta Öland några dagar innan då istället. Hade tänkt testa Böda och då kan det vara skönt att det inte är högsäsong. Vårt mål fick nu bli Falkenberg, det var alternativet till Öland.

Vi lovade barnen (framförallt Mollie) att vi skulle åka till en stor och lång sandstrand som hade snäckor att plocka. Felix och jag var i Falkenberg när Måns låg i min mage och mindes denna fina strand. Så vi bokade 5 dagar på skrea camping med närhet till havet.

Vi tog först ett stopp i Jönköping en natt så vi kunde få tid att träffa Nathalie med familj. Stannade på en liten camping som heter Axamo, det låg precis på vägen ner och kostade endast 250 kr per natt.

Vi spenderade hela kvällen hos Nathalie och fick även träffa deras nya tillskott. Minelle blev genast mycket större så fort man ser en nyfödd. Det var ju inte länge sen, men snart 6 månader ändå!

Vi åkte tidigt imorse från Jönköping och stannade en stund på Ullared. Felix hade gjort en liten lista på saker vi behövde, så han shoppade på medan jag mest kollade runt. Lite roligt när mannen i huset tycker det är roligare med Ullared än frun, det kan ju inte tillhöra vanligheten. Det slutade med en full vagn, vi köpte en del saker till barnen som nya gympakläder, hårspännen, underkläder m.m. Notera att jag inte köpte något till mig själv, utan det blev saker till alla andra.

Kom ut med en nöjd man redo att åka vidare till campingen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats