Fru Jarl

Bröllop nummer 2.

Det blev en stressig med oj så vacker dag! Vi sov i stugan eftersom Måns och Mollie skulle stanna hos Felix bror med familj, medan vi åkte uppåt i landet på bröllop. Vår dag började 06.30 då vi packade det vi behövde och satte oss i bilen på väg hem. Vi fick 1,5 timme på oss att duscha, byta kläder och göra Minelle klar. Sen kastade vi oss i bilen och åkte upp till Arbrå. Som tur var så somnade Minelle och sov största delen av den 4 timmars långa resan.

Det var min vän David som skulle gifta sig med sin Nathalie. Bröllopet började 14.00 i Arbrå kyrka, en väldigt vacker kyrka intill vattnet. Minelle skötte sig bra och somnade såklart när vi skulle gå ut.

Middagen och festen höll till på fornhemmet i en ladugård. Väldigt vackert arrangerat, dukningen var nog den finaste jag sett och mysig stämning med dekorationer och omgivning. Maten vi fick serverat var himmelsk god! Förrätten var absolut en av de bästa! Det blev en så fin dag och kväll, trevligt sällskap även om vi inte kände typ några. Träffade min vän Niklas och fru där också, roligt att ses igen efter allt kämpande vi stått ut med tillsammans. Vi studerade i samma grupp till Fastighetsingenjörer.

Ett jätte tack David för att vi fick dela er dag med er! Det blev så lyckat alltsammans så ni måste vara jätte nöjda med dagen!

 

 

Vi började dagen idag med frukost där vi övernattade, sen tackade vi för oss och började köra hemmåt. Vi stannade till i Gysinge där vi hittade ett jättefint fikaställe, café udden. En herrgård som ligger precis intill forsar och en gammal kvarn. Vi passade på att äta lunch eftersom de också hade mjölkfritt till mig!

Sen tog vi en liten promenad innan vi satte oss i bilen igen. Minelle sover och vi är inte riktigt framme än. Det blir sista natten i sommarstugan idag, sen åker vi hem för att tvätta lite kläder innan vi reser på tisdag med husvagnen igen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats