Fru Jarl

Kolmården bakom kulisserna!

Igår fick vi en jätte härlig dag på Kolmårdens djurpark där vi fick gå bakom kulisserna. Vädret var sisådär, det var blött och kallt men vi hade i princip parken för oss själva. Vi är ofta där och har aldrig upplevt det så tomt som igår. Parken är normalt stängd just nu, men för de som redan köpt årskort för 2020 och köper till en biljett för entré, bakom kulisserna, de får gå in iallafall. Det var inte så mycket som var ”öppet” och parken var i full gång med julpyntning, diverse halloween dekoration hängde kvar m.m. Det var väldigt kul att få se hur det kan se ut när parken är stängd.

Djuren har vi aldrig upplevt så pigga och närgående som just igår. Under vanliga tiderna så är de väll rätt trötta på publik, men nu kändes det mer som att de längtat efter att några ska komma och titta. Framförallt sälarna var riktigt på, de var så många och kom fram nära och länge för att hälsa.

Vi fick även se hur de jobbar bakom de normala ”burarna”. Jag är helt övertygad att djuren har det väldigt bra på just Kolmårdens djurpark som är så stort och välskött. Roligt att se och veta att de även har det fint och bra även när man inte ser dem.

På onsdag kommer ny vlogg på vår youtube om den här dagen. Den blev väldigt lyckad! Vi avslutade dagen med god middag hemma och kvällsmys i soffan framför en film, precis som vi vill ha det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats