Fru Jarl

Livet förändras! ?

Jag har valt att låta livet gå på paus, känna efter, inte stressa och låta lösningen komma till mig! Under väldigt lång tid har jag känt mig lite vilsen, jag som alltid brukar veta vad jag vill. Nu kan det vara så att jag skulle gjort det jag valt nu redan förra året, men då kände jag mig inte klar eller redo. Det har känts som en ständig berg- och dalbana med dippar och glädje. Men nu för 2 månader sen kände jag att bägaren rann över och jag tog äntligen ett beslut!

Min kropp sa ifrån med bröstsmärtor, ett ständigt tryck över bröstet som gjorde det svårt att andas, flimmer och partier i synfältet försvann titt som tätt, sömnlösa nätter och hugg/stickningar i bröstet. Jag var tvungen att göra en förändring för att må bättre!

Mäklaryrket är väldigt utvecklande och spännande, men faktum är att det är svårt att kombinera med familjelivet. Det beror självklart på hur/ vilken typ av förälder du är. Men enligt mig är mina barn och min fantastiska man värt allt!

Jag tog beslutet att byta karriär! Jag sökte in till en utbildning i höstas för att ha en plan B, ifall jag skulle vilja byta yrke som jag nu valt att göra. Jag har alltid tänkt att jag i framtiden när mäklaryrket inte visar sig vara något som passar mig, bli fastighetsförvaltare.

Jag hade som önskemål att få jobba hos SBC, Sveriges BostadsrättCentrum, och sökte faktiskt inte ens denna tjänst till en början. En kontakt blev till ett första möte och sen efter ett antal träffar en anställning! Jag har haft tur och flyt! Det blev otroligt mycket bättre än vad jag tänkt från början!

Känner mig väldigt tankspridd, men lugn. Allt har släppt och jag vet för mitt eget bästa och familjen, så är det här helt rätt väg. Jag mår så bra nu!

Mitt yrke som Fastighetsmäklare kommer jag aldrig att ångra! Jag testade ”drömmen” och har växt så otroligt mycket som person! Jag hittade rätt vad gäller fastighetsbranschen som jag troligen aldrig kommer att lämna, jag älskar det! Nu har jag även chansen att växa ännu mer i rollen som fastighetsförvaltare och min utbildning till fastighetsingenjör! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats