Fru Jarl

Mäklarmingel i Palma!

Vår resa till Palma i Mallorca blev riktigt härlig! Åkte tillsammans med mina kollegor och de andra bobutikerna i Svensk fastighetsförmedling dit för att fira vårt 80-års jubileum. Vi var där i 3 väldigt långa och intensiva dagar, var totalt slut när jag kom hem.

Vi åkte tidigt på torsdagsmorgonen och incheckningen på Arlanda var total kaos, vi var på plats 2 timmar innan avgång och hann precis på flyget ner, otroligt långa köer.
Dagen började med lite egentid för att se sig omkring. Vi tog lunch på en helt värdelös resturang men som trots allt gav oss många glada skratt.

Första kvällen var det fest i spanskt tema ute vid en grotta. Lite väl kallt men väldigt häftig miljö!

Dag 2 erbjöd konferens och sen joggingtur för barncancerfonden i Palma. Jag som hade ont i fötter och ben innan och inte tränat på länge, tyckte det var rätt jobbigt. Men nöjd att vi inte gick.

På fredagskvällen blev det galakväll i en enorm lokal och alla klädda i vitt. Min klänning som jag beställt kom sent och jag fick ta plan B, lite trist men fick använda mina bröllopsskor för andra gången.

Otroligt fin kväll med Alcazar som underhållning, vi gick ganska tidigt och satte oss på en uteservering och bara pratade. Tid för att umgås utanför jobbet, helt underbart! Lyx med barnfritt även om saknaden tätt därpå kommer.

På lördagen var det hemresa kring lunch, väl hemma på kvällen värkte i princip hela kroppen och huvudet var helt slut!

Vi hade inget wi-fi och dåligt mottagning, alltid något att göra i planeringen och ingen tid att ladda telefoner. Därför kom terrorbeskedet med chock för många av oss! Kvällen blev inte den samma efter att vi fått veta.

Men vi försökte trots allt fira att vi vunnit topp 20 utav 230 bobutiker, vilket är fantastiskt! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats