Fru Jarl

Nytt kapitel!

Nu har första veckan gått, mycket att göra och allt i ett. Nu är jag student igen och kämpar vid sidan av mitt jobb. Nu rullar det på och marknaden har vaknat, men jag kommer oavsett kämpa för det jag vill!

I måndags startade utbildningen till fastighetsingenjör och jag kommer att hålla hårt i den även om några tårar på vägen kommer att komma. Har jag gjort det förr kan jag också klara en vidare utbildning. Det är bara att kämpa!

Har precis lämnat in första grupp inlämningen och inser att denna utbildningen är mer praktiskt lagd än högskolan i Gävle. Jag kommer att växa och utvecklas, det ser jag fram emot!

Den senaste veckan har gått i ett, knappt andas och känt efter. Jag vet vart mitt mål är och kämpar dit, för mig och för min familj. Detta är början och jag visualiserar ett slut med en examen!

Valborg och en middag med hela min familj. Det var ett tag sedan, men vi behöver varandra! Resan till Göteborg spenderades med min far i husbilen, en start på utbildningen men också en resa som vi inte gjort på 10 år! Det var både roligt och nyttigt! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats