Fru Jarl

Midsommarhelgen.

Nu är det snart semester, mentalt känns det som vi redan har gått på semester fast vi har en vecka kvar på jobbet båda två. Senaste tiden har vi verkligen tagit tag i varje ledig dag och gjort något roligt med familjen. Vi har varit på lekland, badat, barnen har varit 4 ggr på Kolmården i år redan och vi har faktiskt tagit vår första barnfria helg tillammans. Det känns som om det behövs!

Idag är det en regnig dag här hemma, Felix är nere på jobbet och vi funderar fortfarande på vad vi ska hitta på idag. Vi hade planerat för en dag på stranden, men de planerna sprack. Funderade på att ta med barnen på bio, men trafiken mot Södertälje låter inte så lovande. 

Hela helgen har varit så otroligt skön. Igår var vi i Oxelösund och hälsade på Felix pappa och Kajsa. Vi fikade och barnen lekte för fullt. På vägen hem åkte vi förbi badet vid Långsjön och badade. Jag och Felix tog årets första dopp, barnen har redan badat några ggr. Väldigt skönt faktiskt! Mollie träffade en kompis från dagis och ville nästan hellre följa med dem hem än med oss. 

Midsommarafton firade vi som vanligt ute på Taxinge slott, vårt favoritställe! En lugn dag med Felix mamma och min mormor, ”Gammo” som barnen säger. Middag hemma och en mysig kväll. 

När Felix kommer hem blir det väll någon tripp med bilen iaf, imorgon går han på jouren igen och då blir det tid här hemma. Tänkte lägga lite kraft på övervåningen så isoleringen blir klar någon gång..! Jobbar på motivationen, den kommer sakta men säkert tillbaks!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats