Fru Jarl

Minelle 1 år – Fjärilshuset (vlogg)

Minelle fyllde 1 år den 26 januari, vår stora tjej! Vi tänkte då att vi skulle hitta på någon aktivitet som även hon uppskattar lika mycket som vi andra. Något som små barn älskar är nya intryck, saker att titta på och undersöka. Därför valde vi att den dagen åka till fjärilshuset i Stockholm.

Vi har tänkt åka hit så många gånger men inte tagit oss tiden till det. Nu fick vi uppleva detta för första gången.
Det var minst sagt mycket fjärilar, de flög omkring överallt. Man fick se upp för att inte kliva på dem eller göra dem illa.
De hade som två olika stora regnskogar med fjärilar, fiskar och fåglar. Sen en akvariedel med saltvattensfiskar och hajar.

Jag trodde själv att det skulle vara mycket större än vad det var, en heldag blev det inte här tyvärr. Det var en mycket rolig upplevelse och det blev en fin dag, men jag tycker att priset för inträdet var rätt dyrt om man jämför med många andra aktiviteter. Men det var helt klart värt att se och uppleva, men det lär dröja innan vi åker dit igen.

Minelle fick iaf en väldigt fin dag som avslutades med inköp i leksaksaffär i kungens kurva och kalas på kvällen hemma.

Om ni vill se vårt besök och vad som fanns att göra på Fjärilshuset så kan ni kolla på veckans video på vår youtube kanal. Glöm inte att gilla och prenumerera på kanalen!

Ha det fint!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats