Fru Jarl

Äntligen, nu är dem här!

Som vi har väntat och undrat! Hur lång tid kan det gå, hur stor hinner hon bli och när skall dem titta fram!?
Vår lilla Minelle är nu 1 år och tre veckor och har fortfarande inga tänder. Jag kom ihåg när Måns och Mollie fick sina, och det var betydligt tidigare. Måns han fick sina  hörntänder uppe allra först, så han såg ut som en liten vampyr vid 6 månaders ålder. På Mollie kunde man se redan vid förlossningen att en tand snart skulle titta fram, och en månad senare kom en tand nere, och det var den tanden hon hade under lång tid. Väldigt gulligt!

Igår kunde vi ÄNTLIGEN se att två tänder nere börjar titta fram på Minelle! Vi har sagt så många gånger när hon varit gnällig, dreglat, tuggat eller haft fingrarna mycket i munnen, att nu är nog tänderna på gång. Men nej, gång på gång och de tittar aldrig fram. Vilken glädje för hela familjen när vi upptäckte detta!

Fick till och med en fråga från Mollies kompis mamma imorse: -Har Minelle fått sina tänder nu?
Tänkte att det kanske var en udda fråga, men såklart hade Mollie delat med sig till alla på skolan. Det var de första hon gjorde, berätta att Minelle hade fått sina första tänder. De får rapporter om varje framsteg som handlar om lillasyster. Så älskad hon är, och jag blir så stolt över mina två stora! De är så snälla och bryr sig om allt som rör Minelle!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats