Fru Jarl

Mollie 5 år.

Tiden flyger iväg och fokus de senaste dagarna har endast legat på studier och tenta vecka. Nu igår blev allt klart och jag kan ta nya tag och pusta ut en stund. Mycket har hänt de senaste dagarna, bland annat något så stort att vår minsta älskling har fyllt en hel hand. Förstår inte att de börjar bli så stora.

Under Mollies födelsedag som var den 18 mars, tog vi en egen familjedag i Västerås. Hon fick själv välja hur dagen skulle se ut, och då blev det Kokpunkten äventyrsbad och lunch ute. Tanken var Pinchos, men de hade stängt, så vi tog vegansk på Olearys, det blev en hit det med.
Vi gick i affärer på centrum och badade i 3 timmar, sen avslutade vi dagen med glass hemma.

Helgen efter hade vi kalas för släkt, men i princip alla var sjuka, så det blev ett litet med trevligt kalas.
Mollie var jätte nöjd, och det är huvudsaken.

Tentan jag skrev var i energioptimering och energianalys, det är nog den kursen jag varit mest nervös över, och nu är den klar, så otroligt skönt.

Nu börjar vi förbereda inför påsk, jag ska laga en hel del god mat, såklart vegetarisk och vegansk. Första påsken utan vårt svenska ”högtidsbord”, ska bli jättekul att skapa egna rätter och traditioner framöver. Nyttig och mycket godare än den tråkiga mat vi äter till jul, påsk och midsommar.

Ha en fin dag i solen som äntligen kommit fram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats