Fru Jarl

Motortävling -Dag 1.

Vi är för tillfället i Västerås på tävlingshelg i Minimoto och mini GP. Det blev en varm dag då solen visat sin bästa sida, som tur är har vinden fläktat friskt. Det är Måns andra tävling och vi har haft ett uppehåll på ca en månad. Det kändes som att Måns söndagskörde lite, inte alls samma pepp som han har haft innan. Han började morgonen med att testköra en ny motorcykel som inte har samma köregenskaper som den han har, men efter några varv ville han inte mer och återgick till sin gamla hoj.

Vi ska testa imorgon igen och se om det går bättre då. Han har i vilket fall som helst väldigt kul och det är huvudsaken. Felix körde också såklart, och det gick riktigt bra idag, trots utan övning. Han motorcykel som han har nu går väldigt fint! Det strulade en hel del förra året, så nu har han hittat en balans känns det som!

Mollie avslutade tävlingen idag med en liten överraskning. Vår super sociala tjej såg minsann till att hon fick dela ut alla priser på prisutdelningen. Alla tyckte hon var så charmig så hon fick också en pokal och applåder. Behöver jag säga att hon blev nöjd?!

Minelle är så snäll och trivs i vår aktiva livsstil! Nu laddar vi inför morgondagen, tävlingsdag nummer 2 och resa till Örebro.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats