Fru Jarl

Tävlingsdag 2 & Gustavsvik.

 Nu har vi landat hemma efter tävling i Västerås igår och en dag på Lost city i Örebro idag. Vi är minst sagt helt slut, semester i full fart som vanligt för familjen Jarl. Det gick bra på tävlingen igår för både Måns och Felix. Efter att Felix skruvat om Måns motorcykel ville han testa den nya igen, och nu kom han på att den går väldigt bra. Så han tävlade på en helt ny motorcykel igår, lite ovant, men det gick bättre än i lördags. Han behöver dock hålla uppe övningarna för att inte bli osäker. Felix hade lite otur i starten, fast ändå tur i det hela. En som vurpa framför honom och han fick bromsa in. Han körde som tur var inte in i honom, men han hamnade lång efter. Han var nöjd i det hela och körde väldigt bra i helgen!

Mollie laddade för att få hjälpa till med prisutdelningen och hon har snott många hjärtan i helgen. Vet inte hur många kommentarer vi fått, vi har en väldigt söt liten dotter! Efter tävlingen packade vi ihop och styrde mot Gustavsviks camping. Felix bror med familj bor numera i Norge och vi ska nu vara tillsammans med dem en vecka. Vi möttes upp i Örebro för en heldag på Lost city, barnen har längtat efter sin kusin Thea!

Så efter en tidig morgon blev det en heldag på Lost city. Barnen har åkt alla rutschkanor, om och om igen. Jag gjorde barnlandet med Minelle två gånger, däremellan sov hon i min famn. Så nöjd över att få vara med, se på alla andra och att vi håller igång! Vi åkte sedan hemåt och har nu ätit en super god middag! Imorgon väntar Boda Borg och sommarstugan, tror dock att vi sover hemma en natt till, känns som att vi behöver vila lite också. Vi har ju trots allt semester!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats