Fru Jarl

Nu checkar jag ut.

Vilken dag, effektiv på många sätt men nu är jag helt slut. Idag har jag haft Seth igen och till mesta dels varit själv med alla tre eftersom Felix åkt på två larm idag och varit borta länge bägge gångerna.

Vi började dagen kl 7 då jag hämtade Seth strax därefter. Sen åt vi frukost och åkte direkt till husmässan för lite idéer. Alla tre sov gott på vägen dit, jag satt trångt mellan våra enorma barnstolar barnen har. Måste säga att tiden vi var på mässan gick alldeles utmärkt. Barnen börjar bli stora och tycker det är kul att göra saker, Seth hänger bara på och säger inte ett ord.

Men känns i vilket fall som helst att gå tillbaka två år i tiden, då vi måste ha med väska, blöjor, flaska med mat, termos, vagn och bärsele osv. Det är faktiskt jobbigt och väldigt bekvämt nu när vi slipper allt det där. Blir barnen hungriga, då äter vi något, blir barnen kissnödiga då letar vi upp en toalett. Det är så enkelt!

Sen känns det lite som dagispatrullen är ute med Seth på magen, Mollie i vagnen och Måns i handen. Sugen på en till?! Ehh nej, vår familj är faktiskt perfekt som den är!

När vi kom hem, då började det jobbiga. Jag har typ tvättat 9 maskiner i helgen och vikt så mycket tvätt. Det tråkiga är att det snart är fullt där inne igen, men effektiv har jag varit. Har ju dessutom underhållit Seth eller haft han på magen medan vi jobbat. Måns har varit ledsen mestadels hela kvällen, allt har varit fel. Övertrött och avundsjuk! Imorgon är det bara vi fyra hemma, igen bebis så då ska vi kramas!

Helt slut efter denna dag, så checkar jag nu ut. Mannen är fortfarande iväg på larm och barnen sover. Ska mysa ner mig i sängen och njuta av mina sovande hjärtan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats