Fru Jarl

En dag med 3 barn.

Nu har jag precis lämnat min systerson och myst ner mig i soffan med mina två busungar. Vi har lekt mycket, gosat en hel del, varit ute med vagnen, tvättat 6 maskiner tvätt och badat en lång stund i badkaret. Måns och Mollie tycker om när Seth är här, speciellt Mollie som hjälper mig med allt. MEN det märks att de blir väldigt avundsjuka och vill ha min uppmärksamhet hela tiden. Måns frågade mig när bebisen skulle åka hem, så att han och jag kunde mysa. Mitt stora hjärta som alltid behöver min närhet, älskar det!

Jag är så nöjd med mina två och får ännu en gång bekräftat att vi gjorde rätt i att bara skaffa två barn. Jag vill inte börja om och gå igenom allt med blöjor, nappflaskor, nappar osv osv. Jag är inte alls sugen på en tredje, mina två räcker bra!

Nu ska jag passa på att gosa och ge mina barn uppmärksamhet. Imorgon hämtar jag Seth igen och då ska vi alla fem åka på Husmässan. De blir intressant, vi som funderade på att åka utan barn. Nu fick vi med en extra. Positiva tankar, det kommer gå utmärkt och våra barn kommer vara lugna och snälla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats