Fru Jarl

Osäkra tider – Jobbigt!

Jag är en bestämd och rätt impulsiv person! Ovisshet och väntan för mig är som en paus i livet, jag upplever det väldigt jobbigt! Vi har väldigt mycket på gång och många saker att både se fram emot och genomlida. Felix och jag är på samma bana som vanligt och planerar gemensamt framåt, vi vill samma saker och håller våra tummar! Inte trodde vi att det en dag skulle bli så här, det var inte det som vi varken planerat från början eller kämpat för!

Denna väntan och ovissheten gör mig smått galen. Vi kommer säkert få som vi vill, det slutar oftast bra för oss! Det är bara att hålla tummarna, njuta av nuet och se den framtid som vi vill!

PAUS!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats