Fru Jarl

Pt- träning & kundmöten

​Wow vilken lång dag det blev idag! Jag har nu precis ”slutat” jobba. Ska bara skriva en offert och sen är jag klar för idag. Började dagen väldigt tidigt, kl 8 i Huddinge på SATS. Det var ju dags för PT träning och jag som är så otränad. Det gick faktiskt riktigt bra! Fick ett schema som jag ska följa för att bygga upp mig kropp på bästa sätt. Så det är bara att packa om väskan tills imorgon. Fast jag undrar om jag kommer att kunna gå, lätt lagom ont i benen nu. Blev som spagetti ungefär när vi var klara 🙂 

Japp, idag blev det mycket jobb. Efter träningspasset åkte jag direkt på fotografering och även med 360 inspelning. Det tar lite tid på en villa med tre plan. In till kontoret för lunch och sen förbereda inför kundmötena som var bokade. Åkte till kund ett och fick in en trea på Myrstuguvägen som ska säljas inom kort. Panik körde till nästa kund som inte öppnade dörren när jag kom fram. De hade bokat in fel tid, så vi fick planera om till imorgonbitti. Hade sedan en privatvisning på Lagmansvägen 11, och bokade även in ett till kundmöte. Heja heja!

Barnen hade fått lite barnpassning eftersom Felix åkte iväg på möte. Så snabba ryck hem för lite mera jobb. Fick i oss lite rester från gårdagen och nu har jag äntligen gjort klart Sjödalsvägen 22 som finns på hemmet. Nu ska bara en offret skickas iväg om jag kan öppna filen denna gång. Känner att ögonen är lite lagom trötta.

Imorgon är det jag som lämnar på dagis och mitt första kundmöte börjar vid 9 i Huddinge, så vi hoppas på snälla barn, tack! Ska alldeles strax ta mitt Aleo vera glas och bara ta det lite lugnt. Felix kom precis hem också. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats