Fru Jarl

Myskväll.

Vart tog denna vecka vägen? Den har gått så otroligt fort, kändes som om vi kom hem från kryssningen igår, men det är en hel vecka sen dess. Har man fullt upp går tiden fort!
Idag lämnade jag barnen och åkte direkt på ett kundmöte. Speciellt möte i en etta på 24 kvm utan möbler. Så v satt på golvet och pratade, och säljaren pratade inte någon svenska, så hade även med en tolk. Kände igen mig när jag klev in genom dörren, men vet att jag inte har sålt den lägenheten förr. Kom senare på att jag och min kollega Ida var där och fotade när jag var ny. Så jag hade trots allt varit där inne förr.

Träffade en säljare och valde ut bilder från de vi tog igår. Det är bla bilderna ovan. Jag tycker om detta hus riktigt mycket, ett 20-tals hus på återvändsgata. De bästa är de gamla trägolven som de bevarat. 

Sen har det blivit en del kontorsarbete med den tiden som blev över. Säljaren på Solfagravägen 110 har gett mig tillåtelse att lägga ut objektet nu och vi ska till och med ha visningar. Visningar är det roligaste, så det tackar vi för! En fyra på 68 kvm precis vid vattnet.

Jag hämtade upp nycklar till ett radhus som jag ska ha förhandsvisning på nästa vecka. Sen var det snabba ryck hem, jag lovade Måns imorse att jag skulle hämta på dagis, har varit borta så mycket denna vecka. Fastnade nästan i kö på E4, körde av i syd och tog gamla vägen, tack och lov! Så jag hann hämta, bara 5 minuter sen. 

Vi hade tänkt åka till badhuset ikväll men det slutade med en promenad i det fina vädret med gnälliga barn. De verkar ha haft en hård dag på dagis. Måns slocknade innan middagen så nu sitter vi nästan och väntar på att han ska vakna. Måste få i sig lite mat i magen. 

Mys i soffan, bara ta det lugnt, varva ner, bara vara… Känns helt underbart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats