Fru Jarl

Resan till Orlando.

Det blev en minst sagt lång dag igår! Vi sov på Connect hotell Arlanda och gick upp tidigt för att äta frukost och ta bussen in till flygplatsen. Vi var i god tid, men behövde växla pengar som barnen fått i present och köpa ett band att ha runt väskan, så tiden flög förbi på något märkligt sätt. Barnen hann leka ca 30 min i barnavdelningen innan vi steg på resan med Lufthansa till Frankfurt.

Resan ner till Frankfurt tog strax över 2,5 timma. Kändes som lite uppvärmning mot den långa resan senare på 9 timmar mot Orlando. Vi hann bara gå från ena flyget till nästa, men skönt att få röra på benen lite. Vi klev på ett super stort plan, barnen har inte tidigare åkt plan med två våningar, och de är ju betydande skillnad.

Nu fanns det egna skärmar med tv, filmer, spel och musik. Barnen spelade några spel men använde mest sina Ipads. De har varit exemplariska under hela resan, inget gnäll utan suttit lugnt och stilla hela vägen från Connect i Sverige. Och de sov inget alls, vilket var kämpigt när vi kom fram. Jag kan tycka att jag själv var mer uttråkad som kollade på 3,5 film och bara försökte fördriva tiden. Bebis i magen har gjort kullerbyttor och karatesparkar hela resan, men det gick riktigt bra!

Nu har vi kommit fram till vårt hus och sovit 6,5 timma. Kl här är 04 så det är mitt i natten och jag superpigg ?

Är imponerad över hur jag och Felix utan gps eller karta lyckas komma ihåg vägen från flygplatsen till villaområdet efter 7,5 år sen vi var här sist. Det har hänt en hel del, märks att USA har bättre ekonomi nu än under 2009 och 2011, då många ställen upplevdes som spöklika. Nu byggs det ut och är rent och ordningsamt.

Vi var tvungna att stanna på Walmart och köpa bilstolar till barnen och mat till frukost. De går inte att dricka vattnet här heller, så det är ju ett måste. Kändes tufft att dra in våra två änglar som gick i princip i sömnen inne på butiken. De slocknade ganska direkt efter att ha varit vakna i ett dygn, tappert!

Idag ska vi gå på Magical kingdom, när morgonen väl vaknar till liv. Vi ska även stanna på Walmart igen och köpa mer ordentlig frukost, nu blev det verkligen bara de som vi måste ha.

Ha en magisk dag, det kommer vi absolut att få! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats