Fru Jarl

Resultatet av gårdagens tävling i regn.

Då var det dags, säsongens tredje och näst sista tävling i Minimoto och MiniGP. Vi är i Katrineholm och anlände hit i fredags strax efter lunch. Prognoserna såg inte goda ut för vädret, så vi funderade faktiskt på att ta två bilar hit, ifall jag och tjejerna skulle vilja åka hem. Men vi bestämde i sista stund att ha en mysig helg tillsammans trots mycket regn och blås. Nu blev ju vädret som tur var inte alls så farligt som vi först trott. Det har regnat, och inte mycket mer än så! Det överlever man!

Igår körde killarna hela dagen! De började som vanligt vid 8 för att köra flera träningspass, sen kval och till sist tävling/final. Strax efter avslutas dagen med prisutdelning vid ca 17.30-18.00.

Igår regnade det och Måns körde för första gången på blött underlag med regndäck. Han har som sin far inte samma risktänk som alla andra, så han körde på rätt bra tros regn. Men det gick bra!

Felix körde riktigt bra med sina regndäck och kvalade in sig på 4:e plats av 15. Vid start i finalen hade han glömt flytta transpondern från Måns motorcykel till hans (andra gången idag!) så jag fick springa/ jogga med Minelle på magen för att hämta den. Tror det blev en strulig/stressig start, där av vurpade han i första kurvan efter start. Det gick bra med både Felix och motorcykeln, så han hoppade upp igen för att köra vidare. Han kom inte sist trots allt, det var ett flertal som vurpade/körde av och fick avbryta.

Jag tror alla trots allt är nöjda med gårdagen, killarna har framförallt väldigt roligt! Mollie har hjälpt till vid prisutdelningen som verkar vara hennes nya grej, och även i depån. Så hennes nya namn är depå-chefen! Vår lilla sociala tjej, hon charmar många hjärtan!

Nu är det ny dag och en ny tävling är snart igång!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gammo

    Så skönt att allt gick bra och att det inte regnade hela helgen! Det är faktiskt rätt mysigt att campa i en husvagn också, OM det inte regnar allt för mycket/länge. 😉

stats