Fru Jarl

Säsongens sista tävlingshelg i Kalmar!

Nu är säsongens sista tävling i Minimoto & MiniGP över! Det känns både skönt och sorgligt, nu har vi inga helger uppbokade fram tills höstlovet. Helgen bjöd i vilket fall på toppen väder och bra körning för båda killarna. Vi tog ledigt i fredags för båda barnen och åkte hemifrån vid 8.45 mot Kalmar. Körde rätt lugnt ner med några pauser för mat, inhandling och så Minelle fick sträcka på sig. Vi kom fram kring 15-16 tiden och ställde då upp depåtältet och husvagnen. Jag lagade middag och barnen hittade direkt sina kompisar. Sen blev det en lugn kväll till fångarna på fortet med alla mina tre i vår säng, Felix passade på att umgås i depån.

Klockan 8 på lördagen var det dags för träning, Måns var först ut. Sen fram mot sen eftermiddag körde de kval och sen final. Måns kvalade in på 4:e plats och slutade 5:a. Han utvecklas och ökar farten för varje gång. Felix är mest nöjd över att ha roligt och att motorcykeln går som den ska, och jag är glad om båda mår bra när allt är över! Måns gjorde sina läxar på kvällen och sen blev det mys i husvagnen igen, gäller att passa på och njuta.

Igår körde de samma upplägg fast med färre träningspass! Måns slutade även denna dag på 5:e plats, Felix på 7:e av 15. Eftersom det var säsongsavslutning fick de välja en sak från prisbordet, Måns valde en depåmatta som han var så stolt över. Han ville ha den i sitt rum, men kom nog fram till att det är bäst att använda till motorcykeln istället.

Vid säsongsavslutning delas även utmärkelser ut för året som gått. Mollie har ju varit prisutdelare och hjälpt till på flera håll i depån för att vara snäll. Hon vann därför utmärkelsen ” Årets funktionär”, behöver jag säga att hon blev överlycklig och stolt?! Sitt första riktiga pris, den ska sättas upp i hennes rum, vår sociala och charmiga flicka!

Stort tack för en jättefin och intensiv helg! Vlogg från helgen kommer på onsdag!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats