Fru Jarl

Sista dagen i Falkenberg.

Tiden går fort när man har roligt, så är det verkligen! Idag var det vår sista dag i Falkenberg, och jag är inte helt redo för att redan åka hem ännu . Felix vill även han njuta mer av vår semester, så vi bestämde att stanna en natt till på vägen. Dels är det skönt för Minelle att inte behöva åka hela vägen och sen får vi dra ut på vistelsen. Vi funderade först på Tranås men det var helt fullt, så vi stannar i Gränna igen. Den campingen har vi bott på förut, jättetrevlig mitt inne i Gränna.

Idag har vi haft en lugn dag på campingen. Vi har varit på Skrea strand i tre omgångar. När vi gick ner i förmiddags packade vi med oss grejer för att ligga hela dagen. Men de friska vindarna gjorde så att vi tröttnade, Minelles tält höll på att blåsa bort. Så vi stannade någon timme och sen gick vi tillbaks till husvagnen. Mollie har både varit med på träningspass och spelat minigolf med barnklubben.

Till kvällen gick vi ner och tog ett kvällsdop. Tog in de sista andetagen vid havet och kände sanden mellan tårna. Vi åker hit igen, det är jag ganska säker på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats