Fru Jarl

Skanssundet & motorbanan.

Vi har varit hemma nu i tre dagar och det har varit mycket att ta hand om efter nästan tre veckor på vift. Vi började med att packa ur husvagnen, det resulterade i en stor tvätthög och mängder med grejer överallt hemma. Det är fortfarande rörigt även om vi tagit hand om mycket. Det är ju så att vi förbereder Minelles dop till helgen också, så vi har att göra denna sista semestervecka.

Idag sökte Felix hjälp med sin brandjour så att vi kunde komma iväg till motorbanan. Måns måste verkligen få mer tid att öva, vi har haft så mycket innan semestern och sen har vi varit borta. Så idag kom vi ut! Vi åkte via skanssundet med båt, det tyckte barnen var lite spännande, framförallt är det en väldigt fin väg.

Måns körde hela dagen idag på sin nya motorcykel. Mollie körde även hon som fått ta över Måns andra tävlingsmotorcykel. Hon körde två pass och bestämde sig sen för att inte köra mer. Hon tycker den nya motorcykel går för snabbt, fast egentligen är hon bara ovan. Måns var också inne i en sådan period förra året, så vi ger det lite tid så är hon på det igen!

Minelle har som vanligt bara hängt på oss. Nöjd över att få vara ute och att vi är aktiva!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats