Fru Jarl

Snart semester…!

​Nu är det några timmar kvar på jobbet och sen ska jag hämta hem mina två förväntansfulla barn från dagis. Vi bokade hotell igår kväll, och det blev trots allt Jönköping. När jag var där hos Nathalie så blev jag lite kär i den staden. Det är en väldigt vacker stad, med ett unikt läge och väldigt välskött! Så vi bokade ett hotell precis intill stadsparken där vi var och lekte med barnen sist. Ska visa Felix hur fin den är och då blir även barnen glada som får leka där igen. Speciellt Måns som tyckte det var bäst med hela resan ner till Jönköping sist. 

Vi kommer att komma ner rätt så sent, vi ska hem och packa iordning de sista innan vi åker efter jobbet. Energin var i botten igår kväll, vi kom i säng sent och det kändes imorse. Svårt att veta vad man ska packa för kläder, behövs inte så mycket för dessa få dagar, frågan är om det kommer bli varmt eller kallt. 

Nu innan ska vi dra en vinnare i tävlingen som vi hade i helgen, skriva klart en värdering på huset jag kollade på igår och kolla igenom tillträdet som jag ska hjälpa kollegan med på måndag. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats