Fru Jarl

Summering av Januari ?

Årets första månad har redan passerat och kikar vi tillbaka har det varit en blandat kompott av upplevelser. Vi började året målmedvetet och satte fart direkt på övervåningen. Varje dag, kväll eller timme vi fick möjlighet och tid, då spenderades den med att bygga. Trots förkylningar och influensa så jobbade vi på och försökte hålla vardagen igång så gott det gick. Vi har gjort ett riktigt bra jobb och kommit redan nu efter nyår långt på vägen.

En del av Januari hade vi snö och överlyckliga barn som äntligen fick åka pulka. Bra aktivitet mellan byggandet!
Jag fyllde 28 år och det firade vi med att åka med Birka på en 22-timmars kryssning med bara familjen. Blev en lugn och skön födelsedag med lyckliga barn som fick åka båt. Kvällen efter att vi kom hem kunde ha blivit bättre då Måns vaknade i natten och kräktes. Sen spenderade vi en hel vecka hemma med vinterkräksjukan, ett kapitel som är skönt att det är över!

Många mysiga kvällar har det blivit med mer film och tv än vanligt. Jag har tagit mitt första steg i år mot mitt personliga mål och hoppas nu få fortsätta. Gemensamt bockade vi av årets första målstolpe som blev ett färdigt dubbelgarage. Måns fick en reservplats och prova på att gympa, kul att vi äntligen kom fram i kön.

Även om vi har haft en hel del sjukdomar och började året med motvind så tycker jag trots allt att januari blev en riktigt bra månad. Nu välkomnar vi februari!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats