Fru Jarl

Summering av vecka 19.

En fantastisk vecka har nått sitt slut! Vem älskar inte lediga dagar? Även om Felix varit borta mycket denna vecka, så har vi haft det så roligt, mysigt och skönt! Denna vecka bestod endast av 2,5 arbetsdag. Jobbade måndag och tisdag som vanligt och sen halvdag på onsdag.
I måndags var det vanlig dag med promenad efter jobbet med mina små, medan pappa jobbade. På tisdagen gick jag och Felix på föreläsning på kvällen i Nyköping om att hantera sin inre stress. Jag älskar ju sådana föreläsningar, men denna var sisådär. Alltid tar vi med oss något! Barnen fick vara med deras favorit Pia!
Onsdag blev halvdag och jag kunde hämta hem barnen tidigare. Felix packade och gjorde iordning inför racet. Torsdagen spenderade vi på Parken Zoo, riktigt mysigt och perfekt väder!
Fredagen bjöd på Sagostigen, barnen tyckte det var jättekul och vi kunde slappna av på picknick filt i solen. Lördagen blev det omplanerat med Västerås och titta på pappas race, sen hem för Eurovision mys!
Och till sist söndag med en tur till Söderköping, stora glassar, första doppet för i år och efterlängtade pappa kom hem!
Super mysig, rolig och skön vecka! ☀️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats