Fru Jarl

Tävligsdag & Kompislek.

Idag stod jag och min kollega på torget i Trosa och höll i en tävling på ett presentkort på 1000 kr i butiken Bohem. En butik med riktigt fina saker, skulle kunna handla mycket där! Så nu var vi igång med vår första aktivitet, tävlingen avslutas på onsdag då vi kommer att dra en vinnare.

Barnen fick vara hemma med farmor medan jag var borta. Jag hann bara hem och äta sen var det dags för nästa aktivitet. Vi gick över till Måns och Mollies kompisar Hampus och Moa. Där blev vi kvar några timmar och lekte. Vi gick till lekparken och barnen fick hälsa på deras söta kanin. Toppen med jämngamla kompisar så båda får leka!

Vi gick hem och gjorde middag och hade tänkt åka till Thuleparken för lite mera lek innan läggdags, men Mollie var övertrött och visade sin dåliga sida. Så vi stannade hemma och Mollie somnade rätt snabbt därefter. Måns däremot ville ha kvällsmys, så vi tände våra nya ljus som jag köpte på Bohem idag och kröp ner under täcket i soffan till Bolt. Älskar att Måns är så kramig på kvällarna, mammas kille verkligen!

Nu har Måns precis somnat och jag ska snart börja kolla på hotell i Jönköping tills på onsdag och boka biljetter till båten över till Danmark. Kanske hinner kolla på den där filmen som jag tänkt att kolla på igår, vet bara inte vad jag ska kolla på när jag väl får lite egentid.

Imorgon tror jag att jag tar med mig barnen och åker till Kolmården, om inte det så hittar vi på något annat. Badhuset hade varit en bra ide om bikinin jag köpte på rea hade passat bra, suck! Bara att kolla vidare.
Trevlig kväll!!

​Ska köpa en marmor bricka till dessa senare. 120 resp 100 kr på Bohem i Trosa. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats