Fru Jarl

Utelek & mycket vila!

Som vi längtat efter denna snö, helt fantastiskt! Barnen har varit ute och åkt pulka varje dag, från fredag kväll till igår eftermiddag. Denna helg har faktiskt bjudit på precis de, lediga och lugna dagar, lite lek utomhus och mycket vila inomhus. I fredags fick vi besök av Nathalie och Amanda, jätte mysigt med pulka premiär i mörkret. Mollie var nog mest nöjd som fick träffa lilla Amanda, så som hon tycker om henne.

I lördags började vi dagen med städning och gick sen ut, hela dagen gick och vi var fortfarande ute. Vi åkte pulka i backen och gick promenad ner till änderna för att mata dem med bröd. Fika hos farmor gjorde vi också på vägen hem. Hela kvällen spenderade jag och Felix framför tven, vi kollade på ett antal spännande och givande dokumentärer.

Igår monterade Felix upp Måns hyllor i hans rum på plats, det blev jättefint! Jag var och storhandlade mat för kommande veckor, Felix går på jour ikväll så det gäller att passa på.

Jag som har haft förkylning och hosta nu i 4 veckor, har trots allt smittat barnen till sist. Måns började bli dålig natten mellan lördag och söndag, med hosta och täppt näsa på natten. Pigg hela söndagen och fullfart som vanligt. I natt har han sovit oroligt och hostat en hel del, Mollie har fått feber och börjat hosta även hon. Så idag bor vi i soffan, jag och barnen. Imorgon får nog pappa vara hemma och göra sjuklingarna sällskap.

Helt otroligt att jag efter dessa veckor inte blivit frisk än, hostan håller i sig och lika tjock hals varje morgon, suck!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats