Fru Jarl

Tillbaka blick!

Under de senaste dagarna har jag kollat igenom allt vi filmat under Måns första år. Vi filmade mycket då, men har sparat undan utan att kolla på dem. Känns lite nu som att jag upplevt allt på nytt, så magiskt att ha dessa fina minnen på film!

Under Måns första år så bodde vi i hyreslägenhet och hade planer på att köpa hus, så vi nöjde oss med det vi hade. Jag studerade samtidigt som jag gick hemma till fastighetsmäklare så vi levde dessutom på en inkomst som inte var så hög som idag. Jag tog inte ut en enda mammadag under Måns första år, och så ville vi inte få studieskulder så vi klarade oss med de vi hade.

Kan konstatera att vi bodde trångt och vi hade saker typ överallt. Men oj vad mysigt vi hade, vi tre. Kommer troligtvis att klippa ihop någon minnesfilm, och lägga upp små korta snuttar på Instagram. Jag kan verkligen inte förstå att han börjar bli så stor, han fyller liksom 7 i september i år.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats