Fru Jarl

Vackra Trosa!

Det är en stor skillnad med att jobba här i Trosa mot i Huddinge. Den här staden är så vacker, det är ett nöje att åka till jobbet och få gå på torget varje dag. Det är en lugn ”småstad” och det med både för och nackdelar jämförelsevis mot Huddinge. Men jobbar man med fastigheter och hus, så finns det otroligt vackra objekt här!

Sörmland är vackert i sig, Gnesta börjar också att växa fram och bli vackrare än förr. Det som är vackert i Trosa är dels att det finns så mycket vatten omkring, båda hav och sjöar. Men också att de har bevarat så mycket av de gamla, men tagit hand om det på rätt sätt. När nya hus byggs och håller samma karaktär, det tycker jag är fantastiskt!

Jag förstår varför det finns så många turister som åker hit, och Trosa dör inte på vintern, men det är betydligt lugnare då. Jag har en hel del att lära mig om denna stad, det finns mycket historia och de som bott här länge kan mycket mer än mig. Jag hinner med tiden att lära känna min arbetsstad, jag lärde mig väldigt mycket om Huddinge, så Trosa som är mycket mindre och som jag redan känner till en hel del om, borde vara lättre.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats