Fru Jarl

Vad händer med byggprojekten?

Innan vi åkte till Paris öppnade vi upp ner mot vår hall,ser lite lustigt ut just nu men det blir bra när det är klart. Mer öppet och också mycket ljusare! Ikväll byggde vi till sista väggen, bilden är tagen innan tyvärr. Imorgon fortsätter vi, vi har några reglar kvar att sätta. Hämtade hem de första skivorna idag till väggarna, vi bar upp 5 stycken och jag inser nu att det blir hårt jobb att få upp 60-70 skivor till. Jag var helt slut efter bara fem, de är otympligt stora och väger bly! Jag längtar inte, men det är väll bara att göra.

Imorgon ska jag börja isolera igen, alla innerväggar. Jag som tyckte det var så skönt att sätta upp sista isoleringsbiten, men det blir inte riktigt lika jobbigt med innerväggarna. Inte lika mycket, tunnare isolering och inte döhett som det var då mitt i sommaren!

Garaget är ju på full gång, skönt att bara se det växa fram och inte behöva lyfta ett finger! De gjuter plattan förhoppningsvis imorgon sen ska den stå och brinna. De börjar bygga efter nyår och det beräknas vara klart i januari. Endast grundmålat, så vi har något att se fram emot i sommar. Inte helt isolerat heller, så vi måste genomgå mer isolering på sommaren, men det tar vi då!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats