Fru Jarl

Vår Julhelg.

God Jul på er! Här hemma har vi haft en helg fri från sociala medier i princip, rätt skönt emellanåt. Vi har haft en lugn och skön julhelg med familjen. Barnen är jättenöjda med sin julafton och alla presenter som de fått, vilket jag tycker är viktigast, det är barnens högtid. Felix har monterat ihop en hel del leksaker, nästan hela juldagen gick åt till det. Måns fick sin tågbana med bord som vi monterade ihop på julafton så barnen skulle ha något att göra. Sen fick han en piratborg med skepp, lite som ett dockhus fast för killar. Mollie fick ett dockhus och ett minikök med lite saker till. Det blev med andra ord rätt mycket at montera ihop.

Jag och Felix var en aning tråkiga i år och köpte inte några julklappar till varandra. Vi köpte en ny tv på mellandagsrean istället som vår julklapp. Lite skillnad på vår 10 år gamla tv och den nya med 4k UHD, det är så skarpt och vackert! Kollade på SVJ på blu-ray och wow vilken kvalité, riktigt nöjda! Något som vi älskar är ju att kolla på film.

Nu är ordningen nästan återställd och jag är tillbaks på jobbet. Det är lugnt men finns ändå att göra, förbereder en lägenhet och ska skriva kontrakt på en tomt i veckan. Felix är hemma med våra busfrön, ikväll tar vi ett ryck igen på övervåningen. Nu ska här monteras skivor och isolering på våra väggar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats