Fru Jarl

Vår och sol.

​Vilken fin dag det blev igår! Jag som satt inne hela dagen fick iaf lite sol och vårkänslor när jag gick och hämtade barnen från dagis. På vägen hem hittade vi tusselago som vi plockade, Mollie hur nöjd som helst ville inte ens släppa blommorna när vi kom hem, utan skulle envist sitta och hålla i dem. Tillslut fick de lite vatten i ett glas, då Mollie satt bredvid och vaktade dem istället. Kul att vi ska börja plantera i trädgården snart, det borde hon älska!

Idag jobbar jag hemifrån igen, är verkligen helt dunderförkyld. Ingen röst har jag heller, blir intressant på kvällens visning! Men har en hel del att göra, så jag får vila lite med datorn i knät i sängen helt enkelt! Tack och lov är det bara jag som är sjuk, barnen och Felix har klarat sig fint. Det går snabbt över! 

Tog mig iväg igår kväll till Nyköping och handlade, det behövdes verkligen! Så nu har vi mat hemma, Felix passade på att städa undan en del, så den biten känns iaf lite mer ok nu än tidigare. Tvättberget får vi nog ta hand om i helgen. Imorgon är det Felix sista dag på utbildningen, ska bli skönt när allt blir ”som vanligt”. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats