Fru Jarl

Vi är hemma – Corona i Spanien.

Vi är hemma efter vår resa som blev helt perfekt. Har vi märkt av Corona i Spanien? Knappt! Bortsätt från all mediahysteri som är här i Sverige så har vi inte upplevt något, utan det har varit en helt vanlig resa. I Benidorm där vi har varit och bott på hotell, har det inte varit personer med munskydd eller folk som stannar inne. Mycket folk har varit på stan och på stranden, precis som vilken dag som helst.

Sista dagen när Spanien gick ut med att hela landet skulle sättas i karantän, då först började allt bara stänga. Vi skulle äta lunch innan vi åkte till flygplatsen, och allt var bara helt bommat. Typ hela stan var på stormarknaden och bunkrade mat, otroligt mycket folk.

Är vi oroliga att vi blivit smittade nu? Nej! Det är som en vanliga influensa och vi löper ingen risk. Vi är helt friska, har inga sjukdomar och äter ingen medicin alls. Sen kommer det att komma för eller senare. Däremot har vi bekanta/släckt som är i riskgruppen, och dem kommer vi inte att träffa på minst 14 dagar. Känner vi minsta antydan till förkylning eller sjukdom så är vi hemma, vi kommer inte att låta barnen leka med kompisar eller träffa onödigt mycket folk inom de dagar som är rekommenderat.

Det är lika stor risk att bli smittad i tunnelbanan, på en buss eller när du handlar i butiken. Så vi tar det som det kommer, går igenom det om det blir något och så är det över sen.

Vi fick iaf en jättefin resa och har denna gång också haft tur. Precis som när vi tog flyget hem från Paris då terrorattentatet skedde, så kom vi hem från Spanien nu också. Tack för det!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats