Fru Jarl

Benidorm – Raceläger, shopping & strandhäng.

Dagarna går här nere i Spanien Benidorm, jag hade mycket väl kunnat stanna en vecka till! Det är så skönt att vara i värmen, ha ledigt och bara njuta av familjen och nöjen! Felix och Måns har kört sista dagen nu på banan, de kör hela dagarna långa och har riktigt roligt. Jag som bara ser på och hejar ser verkligen nöjet i att mina killar älskar sporten, det glädjer mig att de har så roligt och kör hårt!

Vi var på besök på banan i onsdags eftermiddag för att kolla när de kör. De är så duktiga och göra framsteg för varje dag som går. Måns har flera kompisar från Sverige med sig och har förutom köringen väldigt roligt med lek hela dagarna. Felix ser nog mest nöjet i att bara få köra hela dagar på en grym bana.

Jag, Mollie, Minelle och gudmor Pia njuter av dagarna med egna aktiviteter. Mollie har önskat shoppingdagar så det har vi unnat oss med bland annat. De har marknader och butiker som vi inte har hemma, Molle har shoppat en hel del billiga saker som har stort värde för henne. Vi har spenderat mycket tid nere på den långa stranden, med bad och lek i sanden. Det är relativt kallt i vattnet, men barnen ska ”bada” iaf. Minelle älskar att springa runt i sanden, doppa fötterna i vattnet och bygga i sanden. Det är med glädje jag ser på!

Vi njuter, vi kommer tillbaks nästa år!

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats