Fru Jarl

Beslut och mycket tankar.

Det är så mycket tankar och funderingar i huvud just nu, så jag känner mig stressad. Det är jobbigt att inte veta riktigt hur det blir framöver, spännande också såklart men denna väntan.. den är påfrestande för oss båda.
Vi har två resor som väntar runt hörnet och det är nog första gången jag inte har resfeber, har liksom inte hunnit tänka på dem riktigt än. Jag kommer på det i bilen på lördag, att just det vi ska vara lediga i 8 dagar.

Felix och jag är väldigt beslutsamma och kör så fort vi bestämt oss för något. Men när beslutet ligger i osäkra händer och man inte kan göra något åt det än, det är jobbigt att hantera. Jag väljer att inte tänka på just det och tänka på andra saker vi har på gång, som säkert löser sig i veckan. Felix däremot pratar och planerar friskt medan jag lyssnar med ett halvt öra. Vi hade möte i veckan så vi är förberedda när vi väl får köra på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats