Fru Jarl

Benidorm – Terra Natura Zoo.

En av dagarna i Benidorm Spanien var vi tvungna att testa ett av deras Zoo. Vi valde Terra Natura Zoo som inte låg alls långt ifrån motorbanan. Felix hämtade upp oss tjejer emellan körningspassen och lämnade av oss vid parken. Betoning på lågsäsong, för det var det verkligen. Det var vi och några få till i hela parken, otroligt skönt och lyxigt!

Jag betalade ca 650 kr för mig, Mollie och Minelle (gratis) för att gå in. Vi var där lagom till öppningen och fick till en början hålla i papegojor och Mollie klappade en ödla.

Parken var uppdelad i 4 olika världsdelar och varje uppbyggde därefter. Måste säga att det var riktigt fint, rent och djuren såg ut att ha det bra och stora gröna ytor. De hade en stor lekpark och en stor hinderbana/höghöjdsbana.

Vi fick en otroligt vacker och varm dag. Vi såg känguru, fladdermöss, massvis med terrarium, elefanter, tigrar och lejon m.m. De hade vegetariska alternativ till mat, dock få.

Mollie målade sitt ansikt med enhörningsinspirerad målning. Hon kunde välja att bli utklädd och fotograferad också, men det ville hon inte (konstigt nog?) Minelle har blivit bestämt och ville helst göra saker själv, så hon tog bestämda steg runt om i parken. Upptäcka själv hellre än att sitta i vagnen.

Film från denna fantastiska dag kommer inom kort på youtube!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats