Fru Jarl

Bilstrul och en halvpigg tjej.

​Det blev en tidig morgon, och en pigg Mollie utan feber vaknade. Vi började vår dag med att åka in med min bil för en ”skadebesiktning”. Det var ju det sämsta jag varit med om! Bokade en tid förra veckan för att de då skulle kolla på bilen hur mycket som behövdes repareras, och jag fick inte själv välja verkstad, utan var tvungen att ta närmsta volkswagen auktoriserade verkstaden enligt försäkringsbolaget. Hon som satt i receptionen gick ut med en kamera och tog kort, kollade inte alls på bilen. Och för de 5 minuterna som hon gick ut, var jag tvungen att vänta en vecka för?!

Sen vi bytte bil från vår BMW så blir jag bara mer missnöjd! Försäkringsbolaget har jag inte hört något från, och dessutom skickade de ut mail ang olyckan till min mammas mail när jag står som ensam ägare och hon inte har något med detta att göra. Bara det är så märkligt, om min mamma inte visste att jag krockat kan det bli väldigt fel! Aja, jag överlämnar detta till min man nu, som kan detta med bilar!

Mollie mår bättre idag, fast hon trodde nog att hon hade mer energi än vad hon faktiskt har. Vi gick ut till lekparken med hennes springcykel. Vi gick och köpte glass och tog en lite längre promenad. Men så helt plötsligt blev hon hängig och gnällig. Så jag fick gå sakta hem med en gråtandes tjej. Nu sitter hon i soffan och vilar lite.

Jag ska på företagsmöte senare idag då pappa får göra Mollie sällskap hemma. Stackars Felix fick jobba till 01.00 igår och började tidigare imorse, han lär nog vara en aning trött ikväll då vi har lite AW hemma hos min arbetsgivare. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats