Fru Jarl

Feberyrsel.

​Det blev en lugn kväll utan pappa igen… Mycket jobb på jobbet just nu för honom. Nu får jag känna på hur han hade det i våras när det var jag som jobbade hela tiden. Perioder som snart är över. Vi lagade middag och badade sen. Mollie somnade direkt efter att vi badat och vaknade nu för en stund sedan. Det gick inte att kontakta henne alls, helt borta med tom blick, läskigt! Gav henne lite mer alvedon och vatten, sen somnade hon igen. 

Nu ligger båda barnen och sover. Jag har faktiskt haft en egen ”tv kväll”. Jag kollar aldrig på tv, men ikväll har jag faktiskt slappnat av i soffan och kollat på tv för en gång skull. Måns har gjort mig sällskap, vi kollade på Solsidan och Måns skattade högt när Ove åt en macka med bebis bajs, det var riktigt kul!

Dagens citat kom från Måns när vi kom hem och gick upp på övervåningen. – ”Mamma, jag ska bara upp och kolla på det stora sugröret på övervåningen”. Japp, kaminen är på plats och det går upp ett stort rör till övervåningen, mycket rätt! Den kommer att byggas in i Mollie vägg, så då slipper vi se den!

Imorgon kommer Mollie behöva vara hemma igen, jag måste tyvärr packa in henne i bilen imorgon och åka till bilverkstaden. De ska göra en skadebesiktning på min polo imorgon, bara ta kort och kontakta försäkringsbolag. Laga den kommer de göra om några veckor…. Överlycklig! Hoppas bara på att det kan gå smidigt, och att ingen kör in i min bil igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats