Fru Jarl

Sjukling i byggkaos.

​Mollie valde helt rätt dag att bli sjuk på, eller kanske inte. Vi har haft monterings hjälp för kaminen idag och igår, och en Mollie med hög feber. Så idag har vi rymt från hemmet, behöver ju inte sitta och titta på när de jobbar eller heller inte smitta ner dem. Vi gick upp till min mormor direkt vid 8 på morgonen, där kollade Mollie på film och sov på soffan. Vi har även åkt bil, Mollie har bara sovit och så gått med vagnen ute.

Dåligt samvete att inte bara kunna bädda ner henne hemma, men så fick det bli idag. Hon har fortfarande 39.8 grader och alvedon hjälper inte så värst mycket. En hängig liten dam som mestadels bara har sovit idag. 

Jag har då varit hemma för VAB andra gången i år, så jag kan inte klaga på att barnen blir sjuka ofta inte. Skönt de iaf!

Kaminen blir så otroligt fin, kanske inte ser så mycket ut på bilden eftersom den inte är komplett. Vedfacket blev restnoterat och sen sprack två block i kaminen i transporten. Så det kommer. Kaminen är i dagsläget betonggrå, måla får vi göra själva och den kommer att inom kort att bli vit. 

Nu är vi hemma och kaminen är färdig så långt det går. Mollie ligger i soffan och kollar på tv och Måns som vi precis har hämtat från dagis leker såklart med sitt lego. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats