Fru Jarl

Fredag och snart dags för helg!

​Nu är det snart dags för helg. Slutar efter lunch på fredagar, men denna fredag har jag ett kundmöte vid 17.00. Nu märker jag verkligen fördelen med att jobba närmare, har åkt hem för att vara med barnen och kommer snart att åka in till Trosa igen. Fick äta en lunch ute med bara Felix, vilket aldrig händer annars. 

Farmor Marianne kommer och ska vara hemma med barnen om en stund eftersom Felix har jourvecka. Så nu sitter barnen och väntar för fullt. 

I onsdags var jag en sista gång i Huddinge och lämnade tillbaks de sista sakerna. Besökte då även Zetas trädgård för att se vad de hade. Enormt stort och de hade verkligen allt. Väldigt mysigt ställe som känns lite som en djungel när man inte har en aning om vad man ska ha. Vi har inte kommit fram till hur vi ska ha vår trädgård, vilka träd vi ska plantera osv. Kommer att åka dit med Felix någon dag för att kolla vidare. Nu lägger vi all kraft på övervåningen, så trädgården får vänta tills i vår.

Åkte även till en av mina favoritbutiker Stoff och stil och handlade lite garn och mönster. Snart är det äntligen dags att inreda barnens riktiga rum och då ska symaskinen gå varm! Har en hel del idéer redan, men kan inte börja förrän det är klart där uppe. 

Vi har både i onsdagskväll och igår byggt på övervåningen, nu är snart hela taket klart, det blir klart efter ikväll. 
Så här blir det minsann inget fredagsmys, utan bara bygge. I helgen har vi faktiskt inte planerat annat än att bygga vidare. Felix kan hur som helst inte lämna Gnesta, så det är lika bra att fortsätta framåt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats