Fru Jarl

Måns födelsedag, 7 år.

Den 26 september fyllde vår Måns hela 7 år! Vi firade honom med släckt, vänner och barnkalas innan vi reste iväg. Vi hade planerat att han själv skulle få välja vad han ville göra på sin dag och vi trodde att det skulle bli Kennedy space center, men icke. Istället ville han själv åka till en av vattenparkerna som fanns, och vi valde snöparadiset ”Blizzard beach” som är en Disneypark.

Från öppning till stängning var vi på plats i vattenlandet och badade för fullt. Felix och Måns tog egentid i parken och åkte alla rutschkanor som fanns förutom frittfall. Måns har blivit så stor att han får åka allt, och förvånande nog gjorde han ju det utan minsta problem. Jag och Molle mötte upp dem med jämna mellanrum för fika och lunch, samt lite tid tillsammans. Eftersom Mollie inte är så lång så fick hon bara åka de små kanorna och jag som är gravid fick inte åka något.

Vi badade, flöt runt i den långa ”lazy river” och Mollie åkte och klättrade medans jag passade. Det var helt perfekt väder och dagen blev så rolig och bra.

Vi bokade borde på Rain forest restaurant till middag och gav Måns lite tid att gå i de butiker han ville på Disney Springs för att köpa det han själv ville ha. Såklart blev det ett besök i LEGO butiken och två stycken lådor med olika byggsatser. Han stod länge och tänkte efter. Mollie fick köpa Anna & Elsa lego som ”tröst” present.

Dagen blev jättebra för vår kille. Vi stannade på vägen hem på Walmart och köpte efterrätt och ett Nintendo switch spel som Måns gärna ville ha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats