Fru Jarl

Mickey´s not-so-scary halloween party.

Helt klart resans bästa dag blev eftermiddag/kväll och natt på Magic Kingdom och Mickey´s not-so-scary halloween party! Under förmiddagens shoppade vi och tog det lite lugnt i huset, fram till kl 16 då vi var på plats i parken utklädda. Mollie hade valt att vara Ariel från den lilla sjöjungfrun och Måns såklart en Jedi från Star Wars. Måns byggde till och med sitt eget lasersvärd. Felix och jag hade tänkt vara Sally och Jack från ”Nightmare before christmas” och köpte till och med kläderna, men dagen visade sig också bli den varmaste med 35 grader. Även när solen gick ner var värmen otrolig. Kläderna vi köpt var långbyxor och långärmat, så vi insåg ganska snabbt på morgonen att det inte skulle fungera.

Vi köpte istället lättare kläder med ”Ghosthost” från attraktionen Phantom manor med tillhörande ”Musseöron”, det fick duga och vi klarade värmen bra.

Vi började kvällen med att hämta ut ”Trick or treat” påsar, jag och Felix fick varsin och till barnen hade vi köpt egna. Vi fick med oss en karta över parken med de olika godis stationerna utmärkt samt alla aktiviteter och shower som ägde rum under kvällen. Det blev lite som en skattjakt på godis och barnen var så laddade och övade glatt med att säga -” Trick or treat” som snarare lät ungefär tweet or tweet.

Vid varje station fick alla i familjen godis, barnen fick mest i sina påsar såklart. Det var så många stationer att vi inte hann gå till alla under kvällen, men nästan. När vi hade runt sisådär 5 kg godis så började vi känna att det räcker, vi ska ju äta upp det också. Godiset vi fick var riktigt bra, bara välkända märken och som man faktiskt köper själv hemma i butiken, alla med papper.

Under kvällen fick vi också uppleva magiska shower, mysig miljö, träffa mängder med karaktärer och barnen fick dansa och ha disco. Vi såg deras halloween parad och nattshowen som klart var en av de bästa jag sätt. På Magic Kingdom är de inte snåla med fyrverkerier, så mycket under en hel halvtimme.

Vi var kvar i parken till 00.15 och kom hem ca en timme senare, så det blev verkligen sent för oss och barnen. Sista timmarna kunde vi åka hur mycket vi ville med obefintliga köer, jag satt och väntade mest när familjen åkte. Fick ont efter att ha gått så långt under dagen och njöt av att bara få sitta och kolla på glädjen av mina små.

Helt klart värt pengarna, och den bästa dagen på resan. Barnen har verkligen fått ett minne för livet, och den bästa halloween som de någonsin kunnat uppleva. Någon gång ska vi göra detta igen, så otroligt bra arrangerat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats