Fru Jarl

Måns, snart en hel hand!

Måns, min lilla kille! Du kommer alltid att vara min lilla kille oavsett hur stor du än blir. Jag får en klump i magen när jag tänker på att du snart blir hela 5 år, en hel hand. Jag förstår inte hur snabbt tiden gick?! Det var inte länge sen som du och jag var ute och gick dagarna långa med vagnen, för det var det bästa du visste. Det var inte länge sen som du inte kunde säga ett ord, när du bara tecknade vad du ville. Det var inte länge sen som du gick och bar på din tiger konstant! Det var inte alls länge sen!

Nu om några dagar blir du 5 år, och jag hänger inte riktigt med. Det blir en klump i magen när jag tänker på det, samtidigt pirrar det i magen av glädje. Du är din pappa upp i dagen, och jag kunde inte önska mig något bättre! Du har blivit en så stor och fin kille, med din pappas omtänksamhet. Nu efter mycket om och men babblar du på som bara den, men på ditt fantastiska sätt. Du ser ut precis som Felix när han var liten, och är en ögonsten i mina ögon.

Jag älskar att du börjar bli stor och kan dela med dig av din dag på dagis och dina tankar om allt. Dina lekar och fantastiska fina lego rymdskepp. Att kunna prata med dig och ha en konversation, det gick jag och drömde om förut! Samtidigt saknar jag min lilla goa Måns, som alltid krävde närhet.

Snart blir du 5 år, jätte konstigt! Du har blivit en så stor kille med storlek 28 (!) i skor. Jag älskar dig så otroligt mycket, mitt lilla hjärta. Du kommer alltid att vara mitt första barn och ha en speciell plats i mitt hjärta.

Jag älskar dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats