Fru Jarl

Innerväggar på plats.

Ursäkta röran! Vi har rensat bort en hel del från övervåningen i helgen, men det är ju fortfarande byggkaos, och det kommer det att vara tills vi är klara. Nu har vi efter mycket tänkande satt innerväggar till Måns rum samt det kommande badrummet. Nu kan vi endast sätta reglar för väggar vid kattvindarna, sen är det bara att invänta kaminen som kommer om 1,5 vecka. När röret är på plats kan vi bygga till Mollies väggar. Sen var det, det där roliga med el och vatten… suck.

Helgen är ju redan slut, den som precis hade börjat. Vi har bara varit hemma och byggt så mycket som vi orkat. Både jag och Felix har haft väldigt lite energi, rätt trötta båda två. Så vi hade kunnat gjort mer, men kändes som om vi behövde ta det lite lugnt. Jag och barnet har haft mysiga kvällar bara vi tre, då pappa har kollat över sin hoj som har rasat. Mindre kul för honom. 

Mollie fick spontan besök av sin vän Moa idag, det tyckte hon var riktigt roligt. Det är något nytt för henne att hon också får leka med sina kompisar, inte bara Måns som får det. Kanske mindre kul att leka hemma hos oss än så länge, det är ju tyvärr lite kaos överallt när all tid läggs på övervåningen. Och deras rum är ju inte det roligaste, litet med massa leksaker. Vi har inte lagt någon mer energi på att fixa iordning något barnrum eftersom de snart ska få flytta upp till sina riktiga rum. Men snart så, snart så!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats