Fru Jarl

Ny vecka, nya utmaningar.

Då var en ny vecka igång och denna vecka är jag fast med dessa två eftersom det är Felix jourvecka. Något som inte går att komma ifrån är att jag alltid måste ta med dessa till affären och stor handla. Det är lite av en utmaning varje gång. Har jag tur så sköter de sig, fast det är väldigt sällan det händer. Oftast mycket gnäll, de ska ha allt och de hörs i hela butiken. Mycket energi och spring i benen, det är mina barn det.

Ikväll var de väldigt trötta efter dagis, somnade i bilen på vägen till Nyköping. Laddade batterierna lite och sen är de igång igen. Mollie var övertrött och gnällde en hel del. De fick välja varsin målarbok, och för Mollies del blev det problemlösning på hög nivå. Hon försökte övertala mamma att det var bättre att välja något annat, kanske lite dyrare och större. Men det slutade med en målarbok, som vi sa till en början.

Idag har dagen gått fort, jag har suttit med datorn och skrivit text till mina objekt. Det känns att jag inte har gjort de på ett tag nu sen jag bytte jobb. Fantasin finns inte och inget låter bra, jag kommer snart in i det igen. Imorgon är en ny dag!

Felix jobbar natt igen och gör ett till plan åt SAS. Vi nu passar vi på att mysa lite innan läggdags. Vi kom precis hem från affären, det blev en sen kväll.

Har tänt nya ljus i vår ”Smiley lykta”. Platsen där vår hund Smiley alltid låg på har vi ställt en stor lykta som vi tänder varje kväll. Barnen fick vara med och välja färg på ljusen. Mollie tyckte vi skulle ha rosa ljus och Måns ville ha blåa. Så vi tog ett stor blått och ett mindre rosa. Ett för storebror och ett för lillasyster, till minne av vår fina Smiley!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats