Fru Jarl

Semester nr 1 – Norge Beitostölen.

Vi har semester och är lediga. Vi försöker att släppa tankarna på allt hemma, men det är minst sagt svårt. Vi har det helt fantastiskt med mycket snö, bra sällskap och härliga dagar i backen. Men så ligger det är stressmolnet ovan och stör hela tiden.

Vi reste till Norge i lördags, då åkte vi till Felix Bror Max som numera bor i Norge. Vi spenderade söndagen på Leos lekland som barnen röstade fram, även Minelle fick leka lite. På måndag packade vi bilarna för att resa vidare till Beitostölen skidresort. Vi åkte hit förra året också, och fick en väldigt bra semester. I år har vi hyrt en lägenhet istället för en stuga. Skicket är betydligt bättre och vi trivs mycket bra.

Måns och Mollie åker hela dagarna i backen med pappa Felix. De verkligen älskar att åka skidor och de är väldigt duktiga också! Jag och Minelle tar det lite lugnt i lägenheten, går långa promenader i vinterlandskapet med vagnen, lagar mat och bara är.

Vi kommer att vara här till imorgon lördag, sen reser vi tillbaks till Max & Marte för en till övernattning. På söndag är det dags att resa till hemlandet igen. Vi mellanlandar hemma i 3 dagar, sen åker vi till Spanien. På torsdag efter jobbet åker vi i vanlig ordning till Connect hotell för övernattning vid Arlanda.
Skönt att semestern inte är över än, vi måste försöka att varva ner lite!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats