Fru Jarl

Vi har köpt tomt, vi ska flytta!

Ett djupt andetag! Det är så mycket på gång, och nu är det äntligen en sak mindre att tänka på. Senaste veckorna har liksom bara kännas röriga, det är både positiva och jobbiga saker i livet just nu. Svårt att placera känslorna rätt och det känns mer eller mindre som en berg- och dalbana.

MEN igår hände en riktigt rolig sak, vi vann budgivningen på vår tomt med 19 sek. Vi fick den tomten vi ville ha i första hand, med enligt oss bäst solläge. Det blev områdets största tomt, inte för att de har så stor betydelse, men vi behöver bredden på tomten för att kunna bygga huslösningen vi har tänkt oss. Tomten är 1915 kvm.

Vi ska alltså flytta från den ort där vi bott i princip hela livet, till Nyköping. Och varför gör vi det? Det är en hel del anledningar, och med alla dem så kom vi till sist fram till att vi måste sälja vårt älskade hus som vi kämpat så för här i Gnesta.

Nu är första steget taget, nu ska vårt hus snart ut till försäljning. Vi kommer redan att flytta till Nyköping i sommar, i och med att barnen börjar ny skola till hösten. Vi tar ett steg i taget, även om det är mycket att hantera just nu.

Otroligt glada över det här iaf!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats