Fru Jarl

Semester vid sommarstugan.

Vi har nu spenderat tredje dagen vid sommarstugan. Första dagen åkte vi hem på kvällen och sov. Ganska skönt att städa ut hus och husvagn innan vi reste hit för att stanna. Vi hade heller ingenstans att sova då vi gör om i friggeboden. Vi är rätt många i Felix familj på plats, så sovplatser behövdes utökas. Nu har vi fem sovplatser i friggeboden, Minelle och jag delar på en 120 cm, rätt okej faktiskt!

Vi har hunnit med en del! I tisdags var vi på Bodaborg hela dagen, barnen tyckte det var jättekul! Minelle hängde med i bärselen på de lätta rummen, i övrigt väntade hon och jag utanför medan de andra höll igång.

Igår rensade vi och la i båten i vattnet. Vi har annars båten hemma vid bryggan för att kunna ta kvällsturer. Idag har Felix hämtat familjesäng, rensat mera och fixat iordning friggeboden. Vi hann också med en tur i Nyköping för inköp av långklänning till mig och bröllopspresent till på lördag. Känns lite lyxigt att endast åka med Minelle, de andra två var kvar i stugan för att åka ”skafferidörr” bakom båten.

Imorgon ska jag och Marthe göra Kolmården med alla barnen. Grabbarna får bli kvar för att fixa sådant som måste bli gjort!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats