Fru Jarl

Tvillingsyster.

​Nu tror jag att vi kommit på vem ”Abi” är. Mollie börjar nästan varje mening just nu med ”Abi och jag”. Vi funderade på om det var ett ord som betydde något eller en låtsas kompis som hon har. Men nu sa min mamma en sak igår som fick pusselbitarna på plats och det kan faktiskt stämma. 

Mollie pratar mycket om sin ”syster” eller rättare sagt typ letar efter sin syster när vi är ute. På Mallorca sa hon vid ett flertal tillfällen, – Mamma, där är min lillasyster”. Men vi har inte riktigt förstått varför, hon har ingen lillasyster och vi trodde att hon kanske önskade att hon kunde få en. 

När jag var gravid med Mollie så hade vi först två bebisar i magen. Mollie skulle alltså ha fått en tvilling, men vi fick missfall på ena barnet. Vi gick på många rutinkoller att Mollie klarade sig bra, för stöter kroppen ut ena brukar den också stöta ut andra. Men Mollie var så frisk hela graviditeten. och vi var så glada att vi fick behålla henne.

Det kan vara så att Mollie känner av att hon borde ha haft en tvillingsyster och att ”Abi” då är hon. Det klickar med allt hon har sagt även om det låter lite skumt. Roligt att hon själv har kommit på namnet Abi. 

Det är hon och Abi, så enkel är det, söta unge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats