Fru Jarl

Snart helg och lite äventyr!

Helt slut efter en lång dag! Åkte direkt efter jobbet och storhandla, så nu överlever vi! Det var verkligen tomt i kylskåpet! Fick riktigt dålig samvete i morse när barnen skulle få frukost, men de fick i sig macka med ost iaf. Det blir bättre imorgon. Har varit ute på mitt första långa möte idag, 2 timmar. Så kul att träffa på olika typer av människor, dessa var väldigt trevliga och pratglada.

Imorgon har jag ännu ett kundmöte och sen slutar jag vid lunch. Barnen tycker det är super mysigt att få gå hem så tidigt. Imorgon ska vi packa inför helgen. Felix ska iväg redan imorgon eftermiddag och köra motortävling, så då packar jag i vanlig ordning ner barnen i bilen och åker iväg. Så på lördag åker vi ner till Nathalie och bor över hos henne i Jönköping. Lär nog hitta på en del, vi ska bla gå på nya Nemo filmen, hitta Doris. Den har barnen väntat på, så det blir kul!

Bilderna är några veckor gamla, på ett av våra ”mamma” äventyr. Den dagen blev det parken zoo, Felix jobbade. De lår ju inte ha tråkigt iaf!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats